Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Dagens citat

Kristen måste vara den ända tjejen (borde jag kolla henne kvinna? Har så svårt för det,haha) som jag har kollat på och tänk ” Hon är så vacker, helt perfekt!” Hon är helt perfekt – inte bara hennes utseende,allt hon säger och gör är bara otroligt. Jag bara älskar henne, för den hon är. Även om hur är en tjej som säger fuck och pekar fuckyou. Även om hon pekar fuckyou till Rob. Även om hon hatar att gå runt i klackskor. Även om hon hatar uppmärksamhet och att gå på röda mattan. Även om jag är avundsjuk på henne.  Hon är bara sig själv och har båda fötterna på jorden. Det gör att jag ÄLSKAR henne. Sure, kalla mig läbb nu -

I don’t give a fuck :)

One Response to “Dagens citat”

  1. Eden skriver:

    hahaha bra sagt där

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu