Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Archive for the ‘privat’ Category

Min Dröm

lördag, november 6th, 2010

Vilken härlig dröm jag drömde inatt. Jag satt och läste ”Fallen Ängel” till 3 morgonen, föresten boken är välidgt bra! Sen orkade jag inte läsa längre

*******************

Jag drömde att jag stod framför Kristen Stewart när hon pratade i telefon, hon kollade på mig en stund och jag kollade tillbaka men sedan kollade jag på marken för att låtsas att jag inte lyssnade på hennes samtal. Efter att hon hade pratat klart la hon armen på min axel och jag frågade om jag fick krama henne och det fick jag. Sedan gick vi hem till henne (tror jag) och jag passade på att fråga henne lite saker. Jag frågade henne bl.a vilket färg var hennes favorit och fick svar på något som började på K. Eftersom jag pratade engelska med henne, och av någon anledning väldigt dåligt engelska uppfattade jag inte vad hon svarade. Jag frågade henne på engelska ”borde inte du och Robert vara i Brasilien nu?” hon verkade inte fatta min fråga. Hemma hos Stew kände jag hur normal hon var. Som alla andra – vilket var så söööt. Jag kommer inte ihåg mycket mer nu men hahaha just det. Jag vaknade och sa – till mamma – ”Vilken härligt dröm…” hon kollade lite konstigt på mig och sedan på min ”Robert/Kristen/Twilight” garderob där jag har en massa bilder på insidan. Sedan sa hon – ”Drömde du om Robert?” HAHAHA

Varje gång jag säger att jag drömt nåt frågar hon om nåt sånt som har med Robert att göra. Hon trode väl att jag drömde värsta hångeldrömmen haha.

Jag önskar att drömmen var sant :( man blir lite ledsen när man vaknar men samtidigt är man glad. Brukar ni också drömma såna fantastiska drömmar?

Rosa svarar på Tumbler frågor

lördag, november 6th, 2010

Jag gillar att svara på såna frågor, hoppas ni förstår engelska bra om nu vill läsa dom. Alla frågor är kopierade från tumbler.

have you ever made a fool of yourself just for the fun of it?

Såklart jag har – har inte alla(?)  

Finish The Line : So many people don’t know that …

att jag ÄLSKAR sötsaker och då menar jag oftast choklad(mjölkchoklad) Jag är beroende.  

is there anyone you feel like yelling at?

JA många faktist.  

Name three things I’d find under your bed..

damm,toffs och tidningar.  

Klicka dig vidare för att läsa vidare  

(more…)

Ett litet smakprov…

fredag, november 5th, 2010

 Den här gjorde jag lite snabbt igår kväll. Av en gammal T-shirt dessutom…well hittade inget annat : ) Jag ska göra i många färger och lite olika saker. Kom igen vad tycker ni? Den är verkligen inte perfekt det erkänner jag men det kommer det att bli med lite bättre band och finare pop tops.

Ett bra grej är att man kan ha det på två helt olika sett…

 fortsättning följer…

 

a little(long) story

torsdag, oktober 7th, 2010

Innan jag kommer igång med allt(ett lite problem jag har är att jag inte riktigt förstår hur man får in bilder än) tänkte jag köra mitt eget race- vilket innebär att ni idag ska få en liten historia. Den handlar om en tjej- also known as me- som började läsa en bok:


Mina kompisar tjötade på mig om att läsa en bok, eller en serie. Alla gjorde det, och just därför gjorde jag det inte- jag har aldrig velat vara som andra. Men jag får den av min mamma, och eftersom jag blir så lyrisk så fort jag får en ny bok så jag slår upp första sidan. Shwoop, jag blev fast. Från första kapitlet var jag inne, och jag kunde inte sluta. Jag läste och läste, blev irriterad så fort någon avbröt mig. När jag läst ut första boken stack jag fort som satan in till stan och köpte de tre som kom efter.

På fem dagar läste jag ut de fyra böckerna, och nu ångrar jag att jag inte drog ut på det- för det är aldrig riktigt som första gången jag läste dem. Jag kan Ljudet av ditt hjärta nästan innantill, och jag ryser inte av citat riktigt lika mycket som jag gjorde då.

Men jag är så glad att jag läste böckerna, för det är så himla underbart. Jag har kommit på mig själv med att dra paraleller med mitt egna liv- typ ”Edward hade burit den här väskan till mig” eller ”Fasen, nu hade man mått bra av att få se på Jacobs magmuskler, det hade gjort den här dåliga dagen lite bättre”  eller ”Åh vad jag skulle vilja ha någon med Emmets humor just nu”.
Om jag inte läst böckerna hade jag inte suttit här och tråkat ut er med denna histora, då hade jag aldrig argumenterat om varför Edward är bättre Jacob och jag hade inte stannat uppe så många sena kvällar för att ”bara läsa lite till.” Jag tror att jag faktiskt helt seriöst kan säga att Twilight har förändrat mitt liv.

Dags för er berättelse. Hur började ni läsa Twilight?
//ellen

bloggning

fredag, augusti 27th, 2010

Hej alla! Jag har ganska många läxor i skolan just nu så det är darför det är lite mindre uppdatering.Jag ska göra mina läxor idag så det blir inte mer inlägg från mig idag iaf.Jag blir lite trött av att blogga så där ofta som jag gör,det är roligt förstå mig inte fel men…vi är bara 2 här som bloggar.Bara jag och Katrin och jag skriver mycket mer inlägg än Katrin.Jag behöver bara mer hjälp från hennes sida.Jag vet inte vad ni tycker om henne heller,tycker ni att hon bloggar bra? Borde hon blogga oftare eller tänka på nåt? Jag skulle gärna vilja ha hjälp med att blogga men jag känner inte att jag kan ta in en gästbloggare till.Det är så svårt att få dom att blogga rätt och ofta.Allt de där måste jag förklara hela tiden.Så jag vet inte vad som händer.

Vad tycker ni om Katrin’s bloggning?

//Rosa

Edward Cullen and Me!

söndag, augusti 15th, 2010

 

Coolt va? Gör din egen HÄR! 

//Rosa

Tystt..

lördag, augusti 14th, 2010

Hej!

Idag finns det inte så mycket att skriva om,jag har ont i ryggen av att sitta vid datan heeela tiden.Mamma tror att jag börjar bli beroende.Det är typ 9 dagar kvar sen börjar skolan…Yeeahh Nej jättedåligt.Men aja det finns inget man kan göra åt det.Man måste plugga typ 20 år,lära sig saker man aldig kommer behöva.Jättekul! Jag ska inte blogga så mycket idag för jag känner att jag inte orkar.Men lite kommer jag att blogga,lite senare.Jag ska snart skriva också vem som blir gästbloggare.Så ni har fortfarande chansen – tills kl:14.00!

Katrin – du får blogga hur mycket du vill idag,hoppas att du orkar iaf.

Lägger in en bild på Kristen här,den passar så bra för mig.

Uppdatering!

Jag skriver vem som blir gästbloggare ikväll eller imorgon.Jag kan inte just nu!

//Rosa

TCA galan

måndag, augusti 9th, 2010

Snacka om att jag är besviken :( jag kommer inte kunna kolla på TCA-galan idag/imorgon kl:05.00 för våran data är i vardags rummet och jag stör så jag får inte kolla på den!!

Fanfanfan jag ber gud att jag kommer kunna se den lite senare när jag vaknar!

P.S varför tror alla att det inte går att kommentera,det kanske känns så när man skickar men jag får alla kommentarer ni skriver så – ni behöver inte melja mig jag får ALLA!

//Rosa

Eclipse fan-art

lördag, augusti 7th, 2010

Jag funderar vad jag ska göra ikväll,kanske sticka och se Eclipse för fjärde gången?! Mamma tjatar på mig att jag ska se lite andra filmer också :D haha. Det finns ingen bra film på bio förutom Eclipse då.Men kom gärna med förslag ni,Eclipse eller har ni tips på en annan bra film?

(via americanmouthhh)

//Rosa

Är tillbaka!

tisdag, juli 27th, 2010
Hej! Nu är jag äntligen tillbaka och jag är skittrött! Har knappt sovit(hatar att sova) önskar att man slapp sova som vampyrer =) det är sån slöseri med tid, med liv.Men vi klarar oss aldrig utan sömn,tyvärr.

Jag gjorde några roliga saker på ”resan”.

Vi kollade på brasiliansk dans-som var skit cool.Tog massa bilder och kollade på den vackra naturen.haha just det vi var inte i Riga utan Finland-det blev det tillslut.Finland var fin,hehe.Sen kollade vi på andra som dansade för att jag är så feg för att dansa medans andra sitter och stirrar på en.

Hoppas jag inte har missat för mycket inom twilight-världen.Ska blogga lite senare eller imorgon.Asså jag orkar bara inte längre.Det suger så mycket att inte ha nån statistik på bloggen.Jag har ingen koll alls på hur många kollar in min blogg.Känns som jag bloggar i onödan ibland.Det tar så mycket av min energi att blogga.För det händer så mycket inom twilight…

// Rosa

hejdå…

söndag, juli 25th, 2010
 
Hej tänkte bara skriva att jag kommer vara borta i ca. 2 dagar så det blir ingen uppdatering här i bloggen. Ska åka till Riga,väldigt tidigt imorgon så jag måste försöka sova tidigare.Inte vid 2-3 på morgonen som jag brukar för det är typ då jag ska vakna = ). Men jag vill gärna se kommentarer när jag är tillbaka så ni kan jätte gärna skriva massor med kommentarer!
Nu måste jag gå och packa!
Men ha det så bra kära läsare,så ses vi !

// kramar Rosa

…………………………………………

måndag, juli 19th, 2010

Hej har precis bakat chokladkaka! Mums XD  haha-ingen Twilight äpple på eller nåt :P

Ja till ämnet,blogggästen som skulle blogga.Kunde inte hur man bloggade riktigt så hon sa att hon ”gav upp”.Okej…(konstigt)eftersom det var hon som kontaktade mig.Men jag är ju kvar och jag kommer blogga! Jag har ju er underbara läsare så det räker gott det =)

// Kramar Rosa


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu