Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Archive for the ‘Frågor o Svar’ Category

Frågor och Svar

fredag, januari 7th, 2011

Olivia frågade: Hej jag bara undrar om inte du skulle kunna skaffa en till bloggare så det kanske blir lite flera inlägg ? bara ett förslag =D bloggen är super bra men det skulle vara kul om det blev lite flera inlägg =D bara kom och tänka på det :D du kan väll i alla fall tänka på det ? om du inte hittar någon annan så kanske jag kan hjälpa till även fast jag aldrig har gjort något sånt men =D tänkte bara på att det kunde vara roligt med mera inlägg :D =)

Rosa svarar: Nej, tyvärr så orkar jag inte. Jag har försökt med ca 2-3 gästbloggare men ingen av dom har gjort de, de hade lovat. Alla lovar att de ska skriva flera inlägg om dagen,göra som jag säger osv. Men så fort de börjar har dom inte tid! Jag orkar inte längre! Jag har skrivit förr att jag aldrig kommer ta emot nån och jag står fast i det beslutet. Jag gör mitt bästa med inlägg, men när skolan börjar kanske det blir ännu mindre. Vi får se hur det blir. Sen kommer jag att få en ny data, då kan jag fixa fler bilder.

//Rosa

Frågor & Svar

söndag, november 28th, 2010

Fick en kommentar av Ida som lyder så här:

Hej hej Rosa;)
ett litet tips är: börja blogga på blogg.se istället:)
inget illa menat,men det skulle vara bättre:D för när jag är inne på din blogg så lämnar jag aldrig (nästan) en kommentar,för jag vill inte lägga ut e-mail:(så jag skulle bli JÄTTE glad om du börjar blogg på blogg.se
och då kan jag göra en twilight-design gratis!!!

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA!KRAM//ida

Rosa’s Svar: Hej! Jag har tänkt på att börja blogga på blogg.se men jag är van vid bloggproffs även om jag har bloggat på blogg.se också. Jag tycker att bloggproffs.se är mycket bättre och på vissa sätt lättare. Sen vill jag inte förlora min design och mina gamla inlägg + kanske några läsare också försvinner.  En sak som jag har sagt eller skrivit flera gånger är att man inte behöver skriva e-mail adress och hemsida om man inte vill! Bara namn funkar!  :) Jag kan inte lägga in bilder för någon anledning men jag vill blogga HÄR. Jag har inte ens tid att blogga eller ork så jag bloggar lite då och då (utan bilder) men funkar det så funkar det annars skriver jag om citat,låtar och annat.Hoppas att ni läser bloggen även om den inte är så kul just nu :)

Många hälsningar,Rosa

Frågor & Svar

torsdag, november 4th, 2010

Vad skulle DU säga om jag sa att jag skulle starta en sida med mina egna handgjoda smycken ?

Ser ni den gråa armbandet på Kristen Stewart ( Alltså den första, med sån där pop taps) ? Såna har jag tänkt göra och sälja. Det ska vara likt armbandet hon har på sig men jag ska göra lite med andra färger och stiler.

Nu vill jag höra era åsikter ^^

FRÅGESTUND!

lördag, oktober 16th, 2010

Hej alla läsare :)

Ni får ursäkta att jag inte bloggade igår men det är faktist fortfarande ”bloggpause” eller jag kommer att blogga när jag kan och orkar. Men igår var jag ute och sålde kläder för vår klasskassa. Och det gick ju bra men jag var väldigt trött efteråt av att gå. Jag ska vara ute och sälja imorgon också – men jag hinner nog skriva några inlägg.

Jag är lite sugen på att svara på några frågar. Så om ni har någonting ni undrar över, kan ni fråga nu! Jag svarar på frågorna snart (om jag får några!)

Man får fråga mer än 1 fråga :)

Peace,Rosa!

Filmer Kristen har varit i + fråga

söndag, september 26th, 2010

Frågan är: vilka av dessa 20 filmer har ni sett?

 Själv har jag sett,Speak,The Messengers,The Yellow Handkerchief,alla Twilight filmerna hittills,Adventureland och The Runaways.Ganska många,men hon är så bra att jag ska ta och se de andra filmerna av henne.Hon är grymt bra!

Det svåraste är att få tag på filmerna,annars skulle man lätt vilja se alla filmer. Men Speak finns iallfall på youtube(som jag kollade på förra veckan) Jättebra film som är baserad på en bok.

Sök: Speak part 1 (part 2 part 3 osv)

Uppdaterat version – 3 filmer fattades.

 

via twifans

Robert vs Edward – Frågor o svar

tisdag, augusti 24th, 2010

Ja dagens fråga är alltså : Edward Cullen eller Robert Pattinson?

Vem är bättre tycker ni? Då menar jag stil,personlighet,humor,utseende… osv.

För mig är det Robert Pattinson såklart ;) . Jag älskar dom båda men,Rob is real! Förlåt alla haha Edward is also real! Men jag bara älskar hans humor,fina stil och personlighet och utseende han är minst sagt lika perfekt som Edward.Båda är verkligen fantastiska…jag skulle inte kunna ‘välja’ mellan dom så där seriöst.Men nu säger jag bara RPatz!

//Rosa

Frågor och Svar

torsdag, augusti 19th, 2010

Hej!

 Jag fick en  fråga av en läsare igår och så här stod det:

jag har aldrig fattat varför hon(Rachelle Lefevre)  inte var med i eclipse också..
har ni koll på det kanske ni kan skriva om det nån dag? :D

 (Rachelle var Victoria i Twilight och New Moon)

 Rachelle Lefevre jobbade med en annan film då och när de skulle filma Eclipse kunde inte hon få in inspelningen(arna) i sitt schema.Summit hade problem med det.De trodde inte att hon skulle hinna med att filma Eclipse och hennes andra film.Man vet inte riktigt om hon fick sparken eller om hon själv bestämde sig för att sluta.Men varför skulle hon inte vilja fortsätta att spela Victoria? Filmen var en sån stor succé redan då…

Jag saknar henne,jag tänkte skriva lite om henne i fortsättningen(hoppas ni inte har något emot).Även om hon inte har med Twilight att göra längre älskar vi våran Victoria number one.

Har ni frågor tveka inte och fråga oss.Vi försöker alltid att svara på era frågor!

//Rosa

Frågor o svar

torsdag, augusti 5th, 2010

Varför tror ni att det är 1 års mellanrum mellan Breaking Dawn 1 och Breaking Dawn 2 ? För att de ska ju filma filmerna tillsammans på ca 6 månader?!

 

 

Kristens outfits

söndag, juli 18th, 2010

Vilken av Kristens outfits under promotingen av Eclipse är din favorit och vilken tycker du minst om?

Själv är min favorit nummer 4 och den jag tycker minst om är 5:an.Men alla är verkligen jättesnygga och jag kollar alltid in Kristens skor för jag älskar dom!

 

källa-TTS                                 //Rosa

Svar på frågorna från frågestunden

fredag, juli 16th, 2010

Hej! Nu har jag svarat på alla  frågor jag fick på frågestunden,här kommer dom.

 

Anna frågor-vilken e din favorit scen/scener i filmerna ?

Jag älskar scenen då Edward firar Bella när hon säger Ja sen kramas de,tyckte den scenen var jättesöt.Sen älskar jag alla fight scener och när Bella skär sig för att distrahera Victoria och Riley.
Rob eller Edward ?

Jag älskar både Rob och Edward jättemycket men om jag fick välja?? Tja…Jag tror att jag ”känner”  Rob mer och jag älskar allt med honom(älskar Edward också) men det får bli Robert.
vilken e din favvo vampyr förutom nån i Cullen familjen ?

Jag älskar Victoria,hon är ond men jag förstår faktiskt henne och jag tror att många också gör det.

favvo varulv ? ( jacob räknas inte )

”I`m the vampire girl” men min favorit är väl Seth.

Saras frågor-Vilken är din favoritbok i serien?

Min lilla favorit kommer alltid att vara Twilight för det var där allt började och där var det minst komplicerat.Men efter som jag älskar skämt och att skratta så är Eclipse min favorit bok.
vem är snyggast, Rob eller Taylor?

För mig är Robert snyggare och jag älskar hans humor,röst,stil,personlighet…men det är vad jag tycker =)
En fråga som är sådär udda, eller ett skämmt du skulle dragit i en intervju med Kristen, Rob eller Taylor!

Haha-eftersom min humor är mest lik Robs så skulle jag vilja dra skämt men honom.Men gud jag har ingen anning,jag skulle nog säga att jag skrattade jättemycket när han förklararde varför man ska vara Team Edward.Skulle nog säga hur mycket jag älskar hans humor :)
Vem skulle du vilja träffa? (vem som helt i teamet)

haha,vill inte svara Rob nu igen.Så Kristen jag tycker att hon är väldigt intressant person och hon verkar vara en cool tjej som inte är som alla andra(på ett bra sätt).

Tack för frågorna tjejer!

Frågestund

onsdag, juli 14th, 2010

Nu kör vi en frågestund,fråga vad ni vill.Man kan ställa mer än en fråga.Jag svarar inte på frågor som anses vara alltför privata.

Svarar på alla frågor så snart jag kan!

Från vilken scen är bilden från?

tisdag, juni 22nd, 2010

Kan ni gissa från vilken scen bilden är från???

Den som svarar rätt får sin favorit citat här till höger i en vecka!

Skriv din favorit citat när du gissar.

Twilighter11111 svarde först och rätt svar var:Bilden är från Eclipse då bella ska sova över hos cullens och när hon kommer in i rummet finns det en stor säng där för bella.Men hon väljer att sova i soffan i stället.

Favoritcitatet blev: ”Look after my heart.I’ve left it with you/Edward

 

Glöm allt vi hade alla fel,det var Bella Edward scenen. :)

Jay Leno show-Emma Roberts

fredag, juni 18th, 2010

 Jag vill inte säga nåt,men jag älskar Robs svar.Det där hon sa i slutet med Rob var absolut otrevligt,även om hon skojade verkade hon mena det hon sa.

Nån mer som är Team Edward all the way?

YouTube Preview Image

Backstage

YouTube Preview Image

Veckans fråga

torsdag, april 29th, 2010

Veckans fråga är, vilken klänning skule du ha på dig om du skule vara Bella för en dag!Och det skule vara din födelsedag.

1.Bellas New Moon klänning.

2.Alices New Moon klänning.

3.Rosalies New Moon klänning.

4.Esmes New Moon klänning.

5.Bellas Twilight klänning.

6.Alice Cullen Twilight klänning.

Försök att tänka dig i klänningen

//Rosa


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu