Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Archive for the ‘The Host’ Category

The Host inspirerat bild

torsdag, april 22nd, 2010

Just nu läser jag The Host av Stephenie Meyer.Boken är ganska tjock, med 606 sidor och jag har ca 40 sidor kvar.Jag tycker att den är jätte bra,så tveka inte och läs!Bilden är väldigt lik beskrivningarna på själarnas ögon.Den är dessutom vacker!
Många av mina vänner undrar vad boken handlar om så jag tyckte skriva lite om The Host-Genom Dina Ögon.
                                The Host info
Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort och låta en själ ta över hennes kropp. Även om Vandraren har det största greppet om hennes kropp så kan hon tänka och kommunicera med själen som Vandrarens art kallas.
Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne.
Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared och Jamie, mannen hon älskar och hennes lillebror som hittills lyckats hålla sig gömda. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött och älskar hennes värdkropps bror. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna Jared och Jamie, vilket resulterar i en hård kamp där Vandraren står i centrum, som en ensam själ som har lämnat sitt samhälle för en oviss framtid bland riktiga människor, med dom få människor som finns kvar.
Nu vet ni ;)
//Rosa

The Host ska bli film

torsdag, april 8th, 2010

Omg jag är så glad boken”genom dina ögon” Ska bli film!Jag har bara läst 155 sidor,men jag älskar den.Den är väldigt spännande bok.Ni som inte har läst den måste läsa! Det roliga är att jag har gått i dagar och tänkt på hur den skule se ut som film och undrade om det skule bli nån film.Och jag visste ingenting om det.Jag tror att filmen kommer bli väldigt bra och jag längtar!

 100% santSkapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu