Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Archive for the ‘Twilight’ Category

Dagens bilder

lördag, februari 5th, 2011

Det finns väl några som fortfarande kollar in bloggen va? Låt mig veta i såfall. Är verkligen ledsen, men jag gör mitt bästa.

Dagens twilight/new moon/eclipse bild

onsdag, december 29th, 2010

Inga kommentarer här.

gayfortaylorlautner:  Is it weird I need a towel to wipe up my drool!?

Var det bara jag som blev sur här? Hum… inte blev jag lugnare efteråt…

robertandkristenlove:  » Bella’s true love.. ♥

Jag har faktiskt fått ett armband som ser ut som den Bella får av Edward. Men min fick jag ganska länge sen(före jag hade sett twilight) Stenen är format till ett hjärta men min är rosa(förresten vet ni hur mitt namn uttalas? Råsa, inte Rosa, fast det stavas så) Kedjan(man kan kalla det en kedja va? haha kommer inte på nåt annat namn) ja den är lite annorlunda. Den är som berlocken – format till små hjärter. Ska visa nån bild av armbandet, nån gång. En stor förändring är att min inte är diamant :( tror jag ;) haha, armbandet ligger under min soffa. Ska ta upp den imorgon.

Förlåt men jag har ingen källa, det är svårt för jag fick ladda upp bilderna snabbt från olika sidor(tumblr)

Ny bild från twilight

tisdag, november 16th, 2010

Har ni sett den här bilden förr? Det har inte jag!

the simpsons treehouse of horror

torsdag, oktober 21st, 2010

Nu kan vi äntligen se ett liten ‘sneak peak’ på the simpsons treehouse of horror! Som ni vet finns det en hel del likheter – Edmund (Edward) räddar Lisa (Bella) från bussen, klättrar i träd och väggar och de springer i skogen.

Riktigt spännande och roligt med en parodi från simpsons håll också : )

YouTube Preview Image

Imorgon ska jag liksom fira mitt födelsedag i skolan men jag fyller egentligen år på lördagen. Och nästa år fyller jag på en söndag. Förra året var jag sjuk och kunde inte gå i skolan. Nä jag har inte så tur med födelsedagars dagar(?) Men jag bakar nu och så. Jag ska försöka skriva lite inlägg om jag hinner. Annars får ni ha ett bra dag och trevligt helg!

//Rosa

Edward och Bella caps från Twilight!

torsdag, september 16th, 2010

Det finns inte så mycket att skriva om just nu.Men eftersom jag skrev det kommer det definitivt bli saker att skriva om.Jag har sprungit 6,7 km idag så jag är lite trött.Kommer få muselvärk imorgon – Hatar det.Nu till något roligare! Lite bilder från Twilight(balscenen)på Bella och Edward.

Är det bara jag som saknar Bellas bleka hy? I New Moon och Eclipse ser hon ut att ha hy som vilken person som helst.

good old twilight times!

  källa 

Fanmade video

söndag, augusti 22nd, 2010

Jag älskar fanmade videos,helt otroligt vad duktiga dom är som göra sånna.Blir bara så rörd av dom.Videon heter “Let’s get lost” och handlar om Bella och Edward!

VACKERT!

YouTube Preview Image

Lite lustig för att jag läste precis en bok på engelska som hette “Let’s get lost”.Den handlade om en 16-åring tjej som hade förlårat sin mamma.Slutet var dock sorgligt även om det slutatde bra.

Uppdatering:

Jag hittade en till som handlar om Bella/Jacob/Edward mellan Liv och Död.

YouTube Preview Image

        //Rosa

”You Make Me Smile”

söndag, augusti 22nd, 2010

  Hej!

Idag händer det inte så mycket intressant i twilightvärlden.Så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om och imorgon börjar skolan! Jag längtar inte gör ni? Första dagarna i skolan är riktigt hemska och tråkiga…

Jag hittade en fanmade video-klipp på twifans.Låten heter ”You Make Me Smile” med Twilightcast! This made my smile,supersöt!

YouTube Preview Image

Via          //Rosa

Dagens låt

onsdag, augusti 18th, 2010

YouTube Preview Image

Det här är en av mina favorit låtar från Eclipse jag tycker den är så vacker.

Vilken/Vilka låtar gillar du från Twilight soundtracken?

//Katrin

Frances Bean Cobain

onsdag, augusti 11th, 2010

Frances Bean Cobain var den ursprungliga Bella Swan!

Nu säger Courtney Love att Frances var påtänkt att spela Bella Swan i Twilight filmerna men att hon tackade nej. Själv tycker jag att Kristen är bra som Bella,Kristen och Roberts kemi är fantastisk så jag skulle inte vilja se Frances som Bella.

Vad tycker du gillar du Kristen som Bella eller hade du föredragit Frances?

//Katrin

Fanmade Twilight MusikVideos

tisdag, augusti 3rd, 2010

Jag kollade runt lite på youtube och hittade några fantastiska Twilight fanmade musikvideos.Jag älskar sånt,twilight fans är verkligen kreativa.Jag är dock ett undantag,haha =)

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image 

YouTube Preview Image

Vilken är din favorit?

Källa-självhittat

Twilight ”parody”

fredag, juli 30th, 2010
YouTube Preview Image

Hahaha, Så rolig eller vad tycker ni? Är det här bevis på min dåliga humor? haha

Teen Choice Awards

fredag, juli 23rd, 2010

Teen Choice Awards närmar sig och såklart kommer Eclipse-castet vara där.Galan kommer äga rum den 9 Augusti *längtar*.Förra året vann twilight mycket så jag håller tumarna att det kommer bli samma sak i år också.Så gå in och rösta på vår twilight-cast och även på andra filmer som The Runaways och Remember Me. Rösta gör du här!

Det är helt gratis att rösta men man måste vara medlem,vilket du kan bli här!

Superenkelt tar bara några minuter så in och rösta på våra snyggingar :)

Fanfic hur Rosalies perspektiv

tisdag, juli 20th, 2010

Just nu håller jag på och skriver en fanfiction som är ur ”Om jag kunde drömma”(Twilight) eller ur ”Midnight Sun”.Asså den riktiga ur Edward perspektiv.Men jag skriver den hur Rosalies perspektiv,jag har liksom inte ändrat mycket men jag skriver bara vad hon tycker om saker och ting.Rosalie är en djup karaktär enligt mig och eftersom det inte finns så mycket skrivet om Rosalie i böckerna tänkte jag skriva om henne.

 Så min fråga är om jag skriver klart min fanfic skulle ni tänka er läsa den?

// Rosa

Vilken TTS är bäst?

måndag, juli 19th, 2010

Tja,hoppas ni inte är sura att jag bloggar typ k:13 på dagen.Jag har sovit 3 på natten eller ja det gör jag varje dag nästan :P.

Okej.Enligt en enkät som EW.com har gjort vissar det sig att favoriten av Twilight sagorna en så länge är Eclipse.Två:a kom Twilight och sist New Moon.Jag måste säga att jag håller med helt.New Moon var bra men jag saknade Edward där och filmen var sorligt.Twilight är jättebra och den tröttnar jag ALDRIG på inte ens efter att ha sett den 1000 gånger haha.13 % röstade ”ingen av dom jag hoppas på Breaking Dawn”. Ja det hoppas jag också,Breaking Dawn måste så klart vara bäst! Men det är mer än 1 år kvar så vi måste vänta….

Vilken av Twilight-sagorna hittills är din favorit?

 

//Rosa

Intervjuer från 2008-Kristen och Robert

lördag, juli 17th, 2010

 Hej kollade på ”gamla” intervjuer med Kristen Stewart och Robert Pattinson igår natt och hittade en  intervju  med Kristen från David letterman show,intervjun är från dagen innan Twilight hade premiär! Jag undrar vad Kristen skulle säga om nån sa att hon skulle bli så stor efter Twilight?Och hur stor twilight skulle bli! Undrar om hon skulle tro.Nu måste de alltid vara så ”vackra” och ha på sig fina designade kläder och vara  glada hela tiden.Kristen är fortfarande samma Kristen vilken är jättebra! hon har verkligen inte förendrats mycket.Nu skriker bara alla varje gång hon pratar och syns.

 

YouTube Preview Image 

 

Andra intervjun är med Robert Pattinson som var några dagar/veckor efter Twilight premiären.Där har de flesta sett Twilight så alla bara skriker och de älskar Rob och filmen.Han har inte förendrats mycket heller,det är bara deras livstil som har förendrats.Det är så interessant att kolla på gamla  intervjuer.

 

 YouTube Preview Image 

Intervjuerna är från år 2008.

Hur Twilight skulle vara…

onsdag, juli 14th, 2010

Tjejerna Martina och Elin(som också är Twilight fans) har gjort en parodi om hur Twilight skulle vara om Edward bara var en ”vanlig” kille!Väldigt roligt säger jag,har länge velat göra nåt sånt själv.

YouTube Preview Image

Ohh Robert Pattinson humm

måndag, juni 7th, 2010

Christina Aguilera har sagt att hon gillar Twilight och Robert pattinson!

Kolla klippet själva!

YouTube Preview Image

Om hon inte var gift skulle jag säga att hon var väldigt förtjust i Robert,kanske hon är det ändå.

 

Twilight skoj i skolan

onsdag, maj 19th, 2010
Idag i skolan delades vi i fem grupper och varje grupp fick en ”bok”.Man skule spela upp ett scen ur boken utan ljud.Vi fick Twilight!För jag och Alex älskar Twilight skit mycket och alla vet.Jag får ofta något med Twilight,för min lärare Anna vet att jag är galen i Twilight.

Först tänkte vi spela upp scenen  där Bella ser syskonen Cullen för första gången.Men det gick inte för att vi var bara 4 personer.Jag skule spela Bella där.

Sen tänkte vi på där Edward räddar Bella från bilen.Här skule jag också spela Bella.Det gick inte heller så bra så vi valde…

Scenen där James(Alex) och Edward slåss och jag(Bella)ligger på golvet när ”James” har bet mig.Sen räddar Sofia(Edward) mig igenom att suga ut giftet!
Det var kul att göra!
Det var särskilt kul för vi fick göra det ute i det fina vädret.Men vi blev lite smutsiga (särskilt jag) av att ligga på marken och på gräset.
En gång fick alla lappar på huvudet med nån känd person då man skule ställa frågor och försöka ta reda på vem det var.Då fick jag Edward Cullen,jag visste vem det var efter typ 1 min för jag visste nästan att jag skule få det av Anna.
Har ni gjort någonting som har med Twilight att göra i skolan?
//Rosa

Fakta om Twilight

måndag, april 26th, 2010

Här är lite små fakta om Twilight!

Enjoy!

Stephenie Meyer valde den brittiske skådespelaren

Henry Cavill, 26,  för rollen som Edward Cullen.

Henry Cavill är mest känd från tv-serien

‘The Tudors’ men när produktionen äntligen fick

klartecken var Cavill blivit för gammal (25) för

att anpassa sig till en 17-åring.

I scenen där the badvamps dyker upp i Twilight

bär Cam Gigandet (James), Edi Gathegi (Laurent)

och Rachelle LeFevre (Victoria) små tofflor med

ditmålade fötter på.

Twilight filmen drog in 69.9 miljoner dollar

under sin första helg på biograferna. Det är

världsrekord för en film med kvinnlig regissör.

Det är även rekord för en en film med en kvinna i huvdrollen.

 

Tycker ni Henry skulle vara pasande  som Edward Cullen?

//Rosa

Twilight låt

måndag, april 19th, 2010

Jag vet inte om ni har hört denhär låten,men jag gillar den.

YouTube Preview Image

//Rosa

Dagens bild!

torsdag, april 15th, 2010

Det här är Anna Kendrick. Hon spelar Jessica (Bellas kompis). Henne ser man mest i filmen Twilight.

Alexandra

Dagens bild!

onsdag, april 14th, 2010

Det här är dagens bild! Det är Rosalie Hale. ( Nikki Reed)

Den är så fin! Alexandra

Dr. Carlisle Cullen (Peter Facinelli)

onsdag, april 14th, 2010

Peter som hade tur!

Peter gjorde en jättebra audition, men en annan skådespelare var från början erbjuden rollen. Så Peter köpte en cool vampyrbok och skickade den till Catherline Hardwicke (regissör) med ett brev där han skrev: ”Jag hoppas att får tillfälle att jobba en annan gång”. När den andra skådespelarens schema inte fungerade så fick Peter rollen. 

//Alexandra


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu