Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Heeeeej, oj vad länge sen det var!

Hej!

Det känns som det var jättelänge sen jag skrev här… Verkligen ledsen, saknar er väldigt mycket! Men jag hinner inte blogga…Har så jobbiga läxor o prov som tar nästan all min tid. Fast jag vet ju att det kommer bli mycket värre. Och om jag inte hinner blogga nu kommer jag aldrig hinna blogga sen. Jag kanske slänger in en inlägg lite då och då men bara så ni vet blir det inte mer än det. Jag kanske börjar när BD kommer igång  lite ordentligt.

Ville bara säga att jag saknar er och att jag hoppas ni mår bra!

Och här är Water For Elephants trailer som kom upp idag! Jag har längtat efter den sen jag läste boken. Jag rekommenderar verkligen boken – en av de bästa böcker jag läst. Sen vill jag också tipsa er om en annan bok jag läst. Jane Eyre! Den roliga är att killen eller mannen i den heter också Edward! Jag hade ingen aning när jag började på den och jag fick inte reda på det förren långt senare. Eftersom boken är från… långt tillbka så brukar man prata om folk med deras efternamn t. ex Mrs ****** eller Mr ******. Iaf så var boken AMEZING! Ni kan se filmen på youtube annars(2006 versionen är bäst!)

YouTube Preview Image

(Robert är så jä*la snygg i filmen att jag dör. Wow han borde fan få en oscar han! Man känner olika känslor bara igenom att kolla i ögonen på han, det kallar jag skådespelare. Fan vad jag hatar när de ibland säger eller skriver Twilight – Robert Pattinson! Så irriterande, vi vet att han är från twilight men det är inte det ända han gör!!!)

Sen vill jag be är skriva till SF ( [email protected]) eftersom hur det ser ut nu kommer inte WFE vissas på bio här i Sverige. Det är väl synd eftersom jag vet att filmen kommer bli minst lika bra som boken. Så vill ni se filmen snälla melja till dom.

Ta hand om er!

//Rosa

Ska plugga nu… hatar ni också NO?

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu