Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Rob och Kris till Brazilien!

Eftersom bloggen är paparazzifri vill jag inte lägga ut bilder här. Men Robert Pattinson och Kristen Stewart är på väg till Brasilien för att filma Breaking Dawn. Rättare sagt är de nog där redan nu! Jag längtar!

Det gick rykten ett tag att Taylor och Mackenzie skulle också följa med, men jag tror att det bara var ett rykte (som tur,haha)

(Jag älskar den här bilden på Rob och Kris från Twilight tiden. Saknar Kristen’s hår väldigt mycket.)

 

Se två paparazzi bilder här!

3 Responses to “Rob och Kris till Brazilien!”

 1. thetwilightsagafreaks skriver:

  Hej! Tack :) Anledningen till varför jag inte skriver så mycket om Taylor Lautner är mer så att säga ”Robert/Kristen” och ”Cullen/Vampyr fan”. Och andra sidan hittar jag nästan aldrig nyheter om Taylor. Men jag ska försöka variera lite. Det blir ganska mycket om Kristen och Robert dels för att det händer mycket saker med dom. Men annars försöker ja att skriva om dom andra i filmerna.

  // Rosa

 2. Emma skriver:

  Jag älskar er blogg jätte jätte mycket, men ni skriver mest bara om the cullens och inte om taylor lautner eller någon annan ur twilight saga filmerna.

 3. twilight1111 skriver:

  Jag saknar den där Twilight känslan. Jag får den varje gång jag lyssnar på låtar från Twilight-soundtrack. Speciellt när jag lyssnar på ”Decode”.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu