Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


I say hello!

Hallåhallå!
Njä, det är inte Rosa som är tillbaka(även fast jag hoppas att hon snart orkar igen!) igen, utan det är faktiskt en ny tjej.
Jag heter Ellen, och jag är en fjortonårig flicka som bor i södra Sverige. Och när jag såg att Rosa tog en paus mejlade jag henne och sa att jag gärna fortsatte att blogga här- bloggen är ju så fin och bra och allt sånt, eller hur!? Så det borde inte försvinna!
Så, jag ska skriva twilight-inlägg tills Rosa vill komma tillbaka, då får hon snabbt ta över kronan igen.
Jag hoppas att jag kommer göra ett bra jobb-enligt er. Jag blir jätteglad över kommentarer- både de som vill dissa och de som vill berömma- så kommentera! Hela tiden! Så.. jag hoppas verkligen att ni gillar mig!
Jag kommer lägga upp bilder, texter, intervjuer, men också egna tankar, fina citat och låtar(eftersom jag älskar musik) som jag tycker passar TTS.

Och som en start- en fråga jag alltid ställer-vilket team är ni? Jag själv är ett troget Edward-fan och Robsten-anhängare- tro mig!
Peace and love!
//Ellen!

2 Responses to “I say hello!”

  1. Ida♥ skriver:

    YEEESS!!

    Blev så himla lessen när Rosa skrev att hon skulle pausa :) Detta är ju lugnt bästa twilight bloggen ;P

    Välkommen Ellen :))

  2. Julia skriver:

    Kul :)
    jag blev lite ledsen när det skulle vara paus här ett tag så jag tycker det är jätte bra. Jag är också ett troget robsten-fan så det blir kul att du bloggar!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu