Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Dumma männsikor som förstör min blogg!

Nu blir jag jävligt sur.Vi har lite problem med att komma in i bloggen – men allt funkar som det ska nu.Eller det har det alltid gjort med lite tålamod.Men jag kollade nyss på en melj jag fått av Elna(gästbloggaren) och så här skrev hon:”Nu kommer du förmodligen inte bli glad och jag vet att det är många som vill bli gästbloggare men sen bara bloggar några dar o säger att dom inte har tid. Men varför jag inte vill blogga kvar är för jag tycker det är jobbigt när man inte kommer in på sidan och när man gör det så går det ändå inte och publicera inläggen. Jag har mycket tid att blogga så det är inte därför, tack för att jag fick gästblogga hos dig!. Jag är så trött på såna dumma,korkade människor som håller på och förstör min blogg.Jag är så jävla trött att jag nästan vill sluta blogga.Jag förstår inte ens vad problemet är…det är inte såå svårt att komma in och nu funkar det helt perfekt.Det är säkert hon som trycker på enter hela tiden för hon har ingen tålamod,då blir det värre.Jag är så trött på såna korkade människor.Jag kommer inte att söka medbloggare nu igen.Glöm det,de som gör så här är helt sjuka! Det finns inte en normal person.

Hoppas ni inte tar åt er alla läsare men jag behövde bara lätta mitt hjärta.Hoppas ni förstår vad jag menar.

//Rosa

P.S tar bort alla Elna’s inlägg nu.

4 Responses to “Dumma männsikor som förstör min blogg!”

  1. julija skriver:

    du får inte sluta blogga, älskar denna bloggen ju :( (a)
    skit i henne istället, and keep going ! vi twilightfans behöver dej! :D<3

  2. Emma Ö skriver:

    Ta inte bort bloggen!

  3. faya skriver:

    Men ush, gud så jobbigt! Skit i henne! Du klarar dig säkert utan henne! Älskar bloggen och jag kommer följa den hela mitt liv! Du gör ett topppenjobb Rosa!

  4. shewhat1111 skriver:

    Jag förstår :)

    Jag blev lite rädd när det stod något om att någon inte ville fortsätta att blogga. Jag blev livrädd att det skulle vara du.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu