Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Boktips

Jag fick en idé från twifans,vi kan ha boktips! Jag älskar böcker och att läsa så jag tänkte tipsa om en bok jag läst.

Genom dina ögon av Stephenie Mayer!

Många kanske inte har läst boken för att den är ganska tjock men…den är faktist bra! Boken ska bli film – fick vi veta några månader sen men efter det har vi inte fått mera information .Jag rekommenderar den här boken! Den är inte som Twilight – långt ifrån det.Men Stephenie Mayer kan aldrig misslyckas.

Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne. Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar.

//Rosa

6 Responses to “Boktips”

  1. Jenny skriver:

    jaaa, jag älskar boktips! jag har alltid jättesvårt för att hitta bra böcker som ajg facktisskt läser från början till slut hehe, men er litar jag på! :D

  2. O L I V I A skriver:

    Jag har försökt på mig den boken men jag fattar den inte. Det är inte riktigt min typ av boksort eller vad man nu ska kalla det. :)

  3. julija skriver:

    förlåt twilight, men den är snäppet bättre än alla twilightböckerna.
    det enda negativa är att många nog inte läser hela eftersom den är så svår att förstå i början.
    annars tummen upp på den boken!

  4. thetwilightsagafreaks skriver:

    Ja så var det för mig också.Man förstår inte riktigt vem är vem.Början är lite tråkig också men det blir så bra sen :)

    //Rosa

  5. twilight1111 skriver:

    Boken är jättebra:D Jag tyckte alltid att det var svårt att förstå i början men efter ett tag blev jag helt fäst vid den.

    Ser fram emot att den ska bli till film också xD

  6. faya skriver:

    Tipsa om Vampire Academy, ifall du har läst. Den serien är grymm men inte alls lik twilight!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu