Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Fanmade – Edward & Bella- secrets

Låten är helt fantastiskt,passar väldigt bra! Älskar också att det finns citat från filmerna.This Made My Day!

YouTube Preview Image

(låten är av bandet  OneRepublic)

via       //Rosa

2 Responses to “Fanmade – Edward & Bella- secrets”

 1. thetwilightsagafreaks skriver:

  Haha det här kommentaren var så rolig och onödigt! Tack för skrattet!

  Videon är INTE alls från robertpattinson.se utan från twilightsweden.se.Och för det andra kopierar jag ALDRIG saker från robertpattinson.se.Det finns 1000 andra sidor som jag har som källa(som skriver precis om samma saker).Tro vad jag vill,för jag bryr mig inte alls.Men vet du inte något ska du inte skriva heller.Haha man kan inte ens kopiera någonting darifrån… :)

  //Rosa

 2. jovana skriver:

  fail! xDDD du har tagit den från robertpattinson.se xDD
  Ja, jag följer den sidan med.:D
  Haha! det flesta kommer faktiskt därifrån. Men jag ska inte klaga. Det finns ingen lag att du inte får ha samma video som robertpattinson.se

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu