Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Mina favorit scener i New Moon

Heeej! 

Idag tänkte jag berätta lite om mina favorit scener i New Moon! 

  • Scenen jag älskar mest är när Victoria springer igenom skogen,jag bara älskar den! Låten passar så perfekt och jag älskar också när Bella hoppar från klippan.Jag älskar faktiskt Victoria,I Eclipse saknar jag den vilda Victoria,hon som inte verkar vara rädd för någonting.Victoria 2 är också bra men det känns som om någonting saknas i henne.Men det är nog inte hennes fel,i Eclipse är Victoria lite sådär för att hon låtsas vara kär i Riley.Ja i klippet nedan kan du se min favorit scen,älskar också hur Bella pratar i början.Rösten är så full av känslor.

YouTube Preview Image   

En tår i membranet
Låter röster i 
De vill skjuta dig från vägen 
Med deras frekvens trådar 
 

Du kan göra något fel 
I mina ögon 
I mina ögon 
Du kan göra något fel 
I mina ögon
I mina ögon 

En berusad säljare 
Din hörselskador
Ditt sinne är rastlös
De säger att du får bättre
Men du känner ingen bättre 

New Moon 

YouTube Preview Image 

Låten passar här också,jättefin. 

Någonting som skulle vara perfekt med cliff diving scenen skulle vara att Edward ”pratade” i vattnet för i boken blir han ju arg och säger bl.a ”Våga inte ge upp” ,”kämpa” Fortsätt kämpa Bella” osv det skulle vara perfekt om det fanns med. 

  

New Moon 

Jag tror jag vet vad du tycker,
ett par ord, en stor klyfta. 
Väntar i kulisserna, en sparring trots,
kryper ut förgrunden bakifrån. 
 

 Även om du är den enda jag ser, 
det är den sista katastrofen. 
Placera dina insatser på chans och apati. 
 

Ta vad du vill, det är bra. 
Fortsätt med det långsamma livet för natten. 
ta inte tillbaka det, jag ska bara förneka
 

Uppdatering 

Den här scenen älskar jag också – tur att jag hade nångon bredvid som jag kunde hålla hand med,jag höll på att dö första gången… 

New Moon 

  

 Berätta gärna om dina favorit scener i New Moon : )

 

//Rosa

2 Responses to “Mina favorit scener i New Moon”

  1. nessie skriver:

    jag har många favo scener men en av dom är klart när bella ser alice och när bella springer fram till edward och han säger typ nåt i still med milde himmel

  2. Katrin skriver:

    Bra scener du valde :)
    Jag vet inte vilken min favoritscen är men de finns många som är bra :D

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu