Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


”Linger” ute i butik nu!

Hej! Jag sov sent igår kväll eller natt för jag satt och läste ”water for elephants”/ ”Bröderna Benzinis spektakulära cirkusshow” den är sjuktbra asså SKITBRA! Jag älskar den redan!Kunde helt enkelt inte lägga ifrån mig boken. Haha undrar om de lite snuskiga sidorna kommer med i filmen med Robert.Haha! Nä nu ska jag inte avslöja för mycket!

Tänkte tipsa att man kan köpa Linger nu som är del 2 av serien Frost/Shiver.Tyckte första boken var helt okej men jag tror inte jag ska läsa Linger-boken var långtråkig.Det är därför jag älskar ”gamla” böcker som t.ex ”Water For Elephants”,nu förtiden skriver nästan alla om typ samma sak- om tonåringar och deras problem och sånna där skitråkiga saker.Tar långt tid för mig att hitta en bok som jag verkligen gillar.

3 Responses to “”Linger” ute i butik nu!”

  1. Katrin skriver:

    Jag ska definitivt läsa den :D

  2. thetwilightsagafreaks skriver:

    Jag har också läst en liten bit av svindlande höjder men jag tröttnade liksom och slutade läsa.Men den verkarde bra!

    Öster om Eden tyckte jag var för tjock bok.”Water for… den är assbra du måste läsa den :)

  3. Katrin skriver:

    Jag kommer nog att läsa den boken också den verkar ju va sjukt bra just nu läser jag svindlande höjder den är faktiskt bra.Du har rätt när du säger att nya tonårsböcker handlar om samma sak men det finns en bok som är ganska ny som är jätte bra den heter ”om jag stannar´´ skriven av gayle forman:D
    du måste läsa öster om eden om du gillar äldre böcker :)
    Kram

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu