Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


BooBoo Stewart- ”Rainy Day”

Booboo Stewart som spelar Seth Clearwater i Eclipse är inte bara skådelspelare utan också musiker.Man kan säga att han var mest känd för att vara musiker och dansare förrän han spelade Seth i Eclipse Han har nu spelat in en ny låt med sin syster Trent eller ”Fivel” som hon kallas,låten heter ”Rainy Day”.

YouTube Preview Image

Vad tycker ni? Själv tyckte jag låten var bra =)

Här en söt bild på BooBoo och ”Fivel”.

 

 P.S jag blir alltid förvånad när jag får veta att nån i Twilight filmena sjunger,men jag borde inte bli det nu.Alla sjunger ju i Twilight filmerna!!!

Starta ett Twilight-band säger jag igen!

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu