Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Nu har jag sett Eclipse!*Spoilers*

Filmen var…jag hittar inte riktigt bra ord men den var intressant.Ja det är sant den var den bästa filmen av Twilight sagan,jag vet inte men själv blir jag alltid deprimerad efter att jag sett filmerna.Det slutar lyckligt i alla fall för Edward och Bella (jag är team Edward) men den är ändå sorligt.Jag kan bara säga att jag älskade filmen och att den var den bästa film jag sett,men jag kan inte vara säker förrän jag sett den flera gånger,då förstår man allt mycket bättre.

Det jag hatade som saknades i filmen var allt de där med Bree Tanner.Ville inte hon ”ha” Bella och kunde knappt stå ut?Och hon och Edward de ”pratade” genom tankar så han borde ha sagt nåt!Och en grej till…När Bella bad Jakob kyssa henne,efter det,det var så tråkigt det hände liksom ingenting!Men i boken hatar hon sig själv och Edward säger…Bella letade inte efter sina kläder hon saknade vilken var synd för det gillade jag i boken.

Det bästa var allt med de nydödda och jag älskade att Jasper pratade mer och Rosalie.Victoria var verkligen bra,jag blev besviken att först när jag fick veta att det skulle finnas Victoria 2 men hon var verkligen bra!Alice och Jasper var jätte söta när de tränade!Charlie var jätterolig och inte så elak som i böckerna.Alla striden var skitbra.Filmens bakgrund var amazing!

Alla scener jag älskade fanns men det saknades”det” som repliker,allt var så kort!

Jag nämde ganska mycket jag inte gillade men det fanns mycket som jag älskade!

2 Responses to “Nu har jag sett Eclipse!*Spoilers*”

  1. thetwilightsagafreaks skriver:

    Ja jag kommer inte ens vilja se Breaking Dawn del 2!Det kommer bara blir så konstigt och sorligt när eftertexten kommer komma!!!!!

    Ja(Team Edward all the way).
    Att Bella skär up armen var så modigt,hon är bara bäst!

    Hatade att Bree inte gjode någonting bara stod där bakom Bella som ingenting,såå konstigt,men filmen var den bästa film jag sett den ägggggggggeeeerr!

  2. IDa skriver:

    Asså aaaaaaaaaaaaaaaaah! eller OME ! hahah…
    Filmen var så J*VL* bra men jag saknade oxå saker som fanns i boken det var mer detaljerat och fler repliker i boken än i filmen … men whatever filmen va suverän.. men jag hatade när bella ”BER” jake att kyssa henne :P haha ( Team -Edward here! )
    Och den bara älskade jag scenen där bella tar stenen och skär upp armen för att distrahera Riley och Victoria!
    DE va ju sååå gölligt! :) och BRA ;) men jag kommer fan dö när Twilight sagorna slutar! :( men men
    vill bara säga 3 ord till!

    Ida loves Twilight´= So TRUE

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu