Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Ännu en Renesmee möjlighet!

Jag är inte helt säker men jag tror att det var den här vackra flickan – som jag såg en bild på flera veckor sen.Då hon inte ens var tänkt att spela Renesmee.Jag tänkte ”hon är ju helt perfekt som Renesmee” då,ville visa bilden för er,men jag glömde det.Och nu är hon tänkt att spela Rensemee! Jag tycker att hon är helt perfekt fortfarande,overkligt vacker precis som Renesmee ska vara.Det ända jag skulle ändra med henne är ögonen.Tycker att de ska vara bruna precis som hennes mamma.Lite mer lockigt hår kanske också,men det kan man lätt fixa.Hoppas att det blir hon!

Problemet kan vara att hon är 9 år gammal! Jag vet inte hur många Renesmee’s det ska vara i filmen eftersom hon utvecklas hela tiden.

Tycker ni att hon passar för rollen som Renesmee?

”It’s a big day for Twihards. First Maggie Grace signs on to play Irina. Now EW.com has learned that little 9-year old Mackenzie Foy is inches away from signing on to play Renesmee, Edward and Bella’s vampire/human love child that’s a central role in the final installment of The Twilight Saga: Breaking Dawn.”

via twians

One Response to “Ännu en Renesmee möjlighet!”

  1. Ida♥ skriver:

    Aah vad söt hon är :´)
    Men jag måste säjja att jag fortfarande håller min åsikt om en data animerad Renesmee… Tycker det skulle vara konstit att sätta en så gammal tjej att spela henne…

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu