Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Böcker jag ska läsa!

Just nu läser jag Huckleberry Finn(skolbok) men efter det ska jag läsa ‘On the Road’ av Jack Kerouac eller ‘På Väg’ som det heter på svenska.Ni vet filmen som Kristen Stewart jobbar på? Jag har hört att boken är bra – Älskar också att läsa böcker innan jag ser filmerna.Efter det ska jag läsa ‘Fallen Ängel’ av Becca Fitzpatrick,har också hört att boken är väldigt bra och att det är som att läsa twilight.

Nu vill jag att ni ska tipsa mig om bra böcker ni läst,är nyfiken och älskar att läsa.Eller om ni har läst fallen ängel eller on the road,så kan ni berätta vad ni tyckte om dom.

5 Responses to “Böcker jag ska läsa!”

  1. Natha skriver:

    Jag har just läst de 2 första vampire diaries böckerna på eneglska. De har just kommit ut på svenska och jag älskade böckerna! De är mycket bättre än tvserien. L.J Smith har skrivit böckerna. Det finns 4 st i serien. Böckerna handlar om Elena Gilbert en vanig high school student, Vampyren Stefan Salvatore och hans bror Damon Salvatore. Katherine är vampyren som skapade Damon och Stefan mer om henne kan jag inte avslöja för det kan avslöja lite av handlingen i boken De 2 första böckerna är dubbelböcker alltså 2 i 1. baksidetexten från den första boken Uppvaknander & Kampen:

    Uppvaknandet:
    Elena Gilbert är van att få som hon vill ha den mystiska nya killen, Stefan. Men Stefan gömmer en dödlig hemlighet. En hemlighet som kommer förändra Elenas liv föralltid.

    Kampen:
    Elena slits mellan hennes pojkvän, Stefan och hans bror, Damon. Men dessa bröder döljer mörka hemligheter och ett tragiskt förflutet som hotar dem alla. Damon vill leda Elena vilse och han dödar hellre Stefan än låter honom äga henne.

  2. julia skriver:

    åh jag tycker fallen ängel verkar jättebra! köpte den till min kompis i födelsedagspresent, man ska ju köpa något som man själv vill ha… hehe ;P fast hon har inte fyllt år än, så sshhh!

  3. jovana skriver:

    house of night är en bok serie om en tjej som heter Zoey, det är en vampyr bok. Och det handlar om att hon hamnar på en vampyr skola tyyp. den är skit braa

  4. ellen skriver:

    Jag tyckte Fallen ängel var jättebra, verkligen, men jag kan egentligen inte tycka att den var lik Twilight.. Men bra var den-ser fram emot att höra vad du tycker!;)
    Annars tycker jag-om man ska ge boktips i allmänhet- svenska författare skriver mycket bra! Per Nilsson, Katarina Kieri, Johanna Lindbäck, Katarina von Bredow.. Muy bien!!!! Jag älskar att läsa. Det är det jag gör mest:) Hör av dig vid behov av fler tips;)

  5. faya skriver:

    Vampire academy av richelle mead. stolthet och fördom av jane austen. flickan med pärlörhänge av tracy chevalier. sovay av celia rees. boktjuven av markus zusak.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu