Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Twilight skoj i skolan

Idag i skolan delades vi i fem grupper och varje grupp fick en ”bok”.Man skule spela upp ett scen ur boken utan ljud.Vi fick Twilight!För jag och Alex älskar Twilight skit mycket och alla vet.Jag får ofta något med Twilight,för min lärare Anna vet att jag är galen i Twilight.

Först tänkte vi spela upp scenen  där Bella ser syskonen Cullen för första gången.Men det gick inte för att vi var bara 4 personer.Jag skule spela Bella där.

Sen tänkte vi på där Edward räddar Bella från bilen.Här skule jag också spela Bella.Det gick inte heller så bra så vi valde…

Scenen där James(Alex) och Edward slåss och jag(Bella)ligger på golvet när ”James” har bet mig.Sen räddar Sofia(Edward) mig igenom att suga ut giftet!
Det var kul att göra!
Det var särskilt kul för vi fick göra det ute i det fina vädret.Men vi blev lite smutsiga (särskilt jag) av att ligga på marken och på gräset.
En gång fick alla lappar på huvudet med nån känd person då man skule ställa frågor och försöka ta reda på vem det var.Då fick jag Edward Cullen,jag visste vem det var efter typ 1 min för jag visste nästan att jag skule få det av Anna.
Har ni gjort någonting som har med Twilight att göra i skolan?
//Rosa

2 Responses to “Twilight skoj i skolan”

  1. thetwilightsagafreaks skriver:

    gud,haha alla i vår klass är också trött på min Twilight snack,t.o.m mina lärare för jag läser om och om igen Twilight böckerna.Jag har läst Eclipse 4 gånger nu,haaha

  2. robin skriver:

    en gång skulle vi skriva en berättelse, då skrev jag och min kompis om twilight fast vi fick hitta på massa, sen när vi skulle läsa upp de för klassen alla ba skrek ohhhhh eftersom de var trötta på vår twilight snack, men vi bara skrattade och fortsatte läsa, det var helt galet när alla skrek åt oss :P

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu