Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Dagens twilight/new moon/eclipse bild

Inga kommentarer här.

gayfortaylorlautner:  Is it weird I need a towel to wipe up my drool!?

Var det bara jag som blev sur här? Hum… inte blev jag lugnare efteråt…

robertandkristenlove:  » Bella’s true love.. ♥

Jag har faktiskt fått ett armband som ser ut som den Bella får av Edward. Men min fick jag ganska länge sen(före jag hade sett twilight) Stenen är format till ett hjärta men min är rosa(förresten vet ni hur mitt namn uttalas? Råsa, inte Rosa, fast det stavas så) Kedjan(man kan kalla det en kedja va? haha kommer inte på nåt annat namn) ja den är lite annorlunda. Den är som berlocken – format till små hjärter. Ska visa nån bild av armbandet, nån gång. En stor förändring är att min inte är diamant :( tror jag ;) haha, armbandet ligger under min soffa. Ska ta upp den imorgon.

Förlåt men jag har ingen källa, det är svårt för jag fick ladda upp bilderna snabbt från olika sidor(tumblr)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu