Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Regler på thetwilightsagafreaks

Hej!

Jag har märkt flera gånger att vissa tar text,bilder och ideer utan att länkta tillbaka till mig. Jag har klart och tydligt skrivit att det är förbjudet att kopiera utan att ange källa. Men vissa verkar inte vilja acceptera det. Flera gånger har det hänt att folk tagit saker från min blogg men när jag har sagt det nekar de bara. Det är väldigt barnsligt av er som gör så. Kommer ni inte att ange källa när ni tar saker från min blogg kommer jag att göra så att ni inte kommer kunna kopera.

Här är det några regler som jag har tagit från KristenS 

Bilder:

• Bilder i designen är inte tillåtna att ta.
• Bilder jag lägger upp i inläggen är okej att spara, använda på sin blogg etc så länge jag  inte skriver något annat. I såna fall skriver jag det tydligt så det inte ska bli några tvivel. Ofta är det okej att använda bilderna om man länkar tillbaka hit (jag meddelar vid undantag).

• Redigerade bilder i inlägg får man använda, om man länkar tillbaka.

• Jag äger inte bilderna på sidan och skriver alltid ut källa. Har jag använt bilder som du äger rättigheterna till utan tillåtelse ber jag dig att skicka ett mail till mig på [email protected] så tar vi bort dem omgående.

Text:

• Personlig text på thetwilightsagafreaks i både menyn och inläggen är inte okej att kopiera, även om man länkar tillbaka hit. Detta har jag varit ganska otydliga med, men det är samtidigt en självklarhet. Man tar inte saker som andra skrivit på sin blogg. Sådan text är också mycket lätt att skriva om i ”egna ord”.

• Artiklar och intervjuer vi lägger upp som jag  inte har översatt får man kopiera. Jag äger inte dessa texter.
• Översatta artiklar och intervjuer skriver jag alltid att om man kopierar ska man tydligt länka tillbaka till mig.

Länka:

• När jag  skriver att man ska länka tillbaka hit så lägg in en klickbar länk och skriv inte bara thetwilightsagafreaks eftersom alla inte vet om att det här hemsidan exsisterar.

Övrigt:
• Har du redan kopierat någonting? Jag ber dig helst att ändra eller ta bort det du kopierat. Följ reglerna ovan med vad som är tillåtet och inte.

• Har du frågor? Skriv en kommentar eller maila mig: [email protected]

/ Rosa

One Response to “Regler på thetwilightsagafreaks”

  1. bloggerskan skriver:

    Så länge ni har copyright på allt är det inga problem och ni behöver inte regler ;P

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu