Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


bloggning

Hej alla! Jag har ganska många läxor i skolan just nu så det är darför det är lite mindre uppdatering.Jag ska göra mina läxor idag så det blir inte mer inlägg från mig idag iaf.Jag blir lite trött av att blogga så där ofta som jag gör,det är roligt förstå mig inte fel men…vi är bara 2 här som bloggar.Bara jag och Katrin och jag skriver mycket mer inlägg än Katrin.Jag behöver bara mer hjälp från hennes sida.Jag vet inte vad ni tycker om henne heller,tycker ni att hon bloggar bra? Borde hon blogga oftare eller tänka på nåt? Jag skulle gärna vilja ha hjälp med att blogga men jag känner inte att jag kan ta in en gästbloggare till.Det är så svårt att få dom att blogga rätt och ofta.Allt de där måste jag förklara hela tiden.Så jag vet inte vad som händer.

Vad tycker ni om Katrin’s bloggning?

//Rosa

3 Responses to “bloggning”

  1. Ida♥ skriver:

    Håller med faya och julija.

    Lite fler inlägg om dagen skulle vara kul men sen vet ju jag hur jag har de i yrkes skolan nu,så jag förstår deij/er :)

    Du har en av dom bästa Twilight bloggarna jag har hittat och hoppas verkligen att du kommer att fortsätta blogga även om Katrin inte gör det :)

    Tack för en super blogg Rosa/Katrin !!

    XOXO
    Ida

  2. julija skriver:

    tycker att det inte skulle vart fel med lite fler inlägg om dagen, men förstår om man inte hinner och sånt nu när skolan dragit igång :/

    annars om du ändrar dej så gästbloggar jag mer än gärna lite, har ie riktigt koll på vart man hittar all fakta och sånt med det fattar jag väl rätt nabbt om jag försöker ;D

    jag är ditt stööörsta fan, lovaar :D, älskar verkligen bloggen eftersom man bara behöver titta in så för man se allt det senaste som hänt inom twilightvärlden, utan att anstränga sej det minstaaa (yy)

  3. faya skriver:

    Jag hoppas du inte tar illa upp nu Katrin. Men om du gör det, Förlåt! Jag tycker att Katrin skulle kunna lägga in ett eller två blogginlägg till. Men å andra sidan vet jag inte vad ni har kommit överens om. Jag upptäckte bloggen för bara några veckor sen och den är Helt underbar! Rosa det här med läxor du är inte ensam, Vi får bara kämpa på med plugget! :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu