Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Robert’s intervju med brittiska glamour

 ¨

(bilden är inte från intervjun)

Robert pratar bl.a om sin karaktär Tylor i Remember Me och sitt kändiskap! Great movie btw(Remember Me).

 

I Remember Me, fanns det vissa aspekter hos karaktären du kunde känna igen dig i? Han är ju en kille som gillar att ta saker i sina egna händer.
- Ja på många sätt, jag såg redan från början att han var ganska lik mig, och jag försökte liksom att anpassa mig ännu mer till rollen, men ju mer jag anpassade mig destomer blev det en fiktiv karaktär. Men ja, jag har sagt att det funnit flera stunder där, jag tror det i slutet på den ungdomen, där du tror att du måste vara en person så mycket och vill stämpla din identitet på allt du kommer över. Jag menar, när du kommer till 20 års åldern och du har börjat acceptera att du är en del av världen, och vill inte köra allt ifrån dig hela tiden, och jag var lite så när jag passerade 20.

Skulle du någonsin stå upp för dig själv till den punkten där du slåss mot mydigheterna, som din karaktär gjorde?

- Jag vet att det var en av huvudsakerna som gjorde att jag fastnade den, det finns vissa saker som liknar fantasi scener hos mig. Det var ganska tillfredsställande, även att se hur han kämpar. Det fanns överallt i manuset, där de stod att han kämpade på som en pitbull, och jag typ ”Ja jag vill kämpa som en pitbull”.

Hur gjorde du när det gällde Tylers relation till Caroline? Dom behöver som varandra, ellerhur?

- Jo, men det är som att på samma gång så är hon typ ”nyckeln” eller nåt. Det är inte som att dom träffas och förändra allt i deras liv eller nåt sånt. Den säger inte att människors liv förändras totalt, utan bara med ett par dagar av lycka eller ett par minuter kan bokstavligen vända hela ditt liv, och det gäller bara att vara medveten om det, att få dem att öppna ögonen lite mer.

Hur hanterar du kändisskapet?

- Jag försöker bara fortsätta med mitt arbete. Även för 10 år sen pratade Leonardo DiCaprio alltid om att bara kunna få ta en paus ifrån allt, men jag tror inte du kan göra det längre. Jag tror du behöver styra och utnyttja din kariär samtidigt, särskilt med en sak som Twilight, där de bokstavligen är en sån stor värld.

Gjorde alla fans det svårt att spela in Remember Me i New York?

- Fan situationen, helt ärligt, de var underbara. De skulle helt klart reagera om någon skulle säga ”Gå och vänta där borta eller nåt”, även om det fanns massor och massor av dem. Det var paparazzin som var otrolig. De var som schakaler.

På vilket sätt har ditt kändisskap förändrat saker för dig?

- Det har ändrats mer i Amerika. Jag har alltid trott att det skulle bli så här. Jag kom ut förra julen och det var liksom.. det var ganska lågmäldt igen och jag har alltid trott det skulle ha ändrats nu i London men det har det egentligen inte. Folk letar bara inte efter samma saker, men i Amerika så antar jag att det är annorlunda.

via

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu